.
Looije Properties

.
 
Algemeen
 | Foto
line


Omschrijving
 

Voor verhuur is beschikbaar villa Trompenburg, bestaande uit het representatieve hoofdgebouw en het karakteristieke koetshuis, gelegen op een prachtige locatie aan de Honingerdijk 70-80 te Rotterdam-Kralingen en grenzend aan de plantentuin Trompenburg Tuinen & Arboretum. De monumentale gebouwen zijn thans bestemd om te worden gebruikt als kantoorruimte en beschikken over ruime parkeervoorzieningen op eigen terrein. Deelverhuur per gebouw is mogelijk.

Het hoofdgebouw van villa Trompenburg is begin 19e eeuw gebouwd als woonhuis en droeg de naam Huize Zomerlust. De Kralingse buitenplaats werd gebruikt als weekend- en zomerverblijf. Enige decennia later werd buitenplaats Zomerlust uitgebreid met een koetshuis en meerdere percelen weiland, waarna het geheel werd omgedoopt tot Trompenburg. Sindsdien heeft de buitenplaats diverse functies gekend. Een groot gedeelte van de voormalige buitenplaats, ca. 8 hectare, is thans in gebruik als plantentuin Trompenburg Tuinen & Arboretum. De aan de plantentuin grenzende villa Trompenburg, bestaande uit het hoofdgebouw en het koetshuis, is thans bestemd om te worden gebruikt als kantoorruimte en beschikt over ruime parkeervoorzieningen op eigen terrein.

Villa Trompenburg biedt een fraai contrast tussen klassieke en moderne aspecten. Met name vanwege het bijzonder goede binnenklimaat, de hoge belevingswaarde, de aangrenzende plantentuin en de aanwezigheid van moderne voorzieningen geven deze monumenten een duurzaam karakter.

 

Geheel: € 33.167, - per maand, incl. 39 parkeerplaatsen, te vermeerderen met BTW.

De huurprijs van een parkeerplaats bedraagt € 1.000, - per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

 

In geval van deelverhuur bedraagt de huurprijs:

Kantoorruimte Villa Trompenburg: € 20.000, - per maand, te vermeerderen met BTW.

Kantoorruimte Koetshuis: € 12.083, - per maand, te vermeerderen met BTW.

 

Opleveringsniveau

Het object wordt hoogwaardig opgeleverd en is onder andere voorzien van:

Representatieve entree’s Pantry’s c.q.         Modern en klassiek

Kleine en grote kantoorvertrekken              Elektriciteit- en databekabeling

Gescheiden toiletvoorzieningen                   Diverse vloerafwerkingen

Ontruimingsinstallatie                                Inbraakbeveiligingsinstallatie

Restauratieve voorzieningen                       Diverse verlichtingsarmaturen

Klimaatbeheersing