.
Looije Properties

.
 
Algemeen
 | Foto
line


Omschrijving
 In de Branderspoort, aan de rand van het centrum en uitvalswegen bieden wij aan een kantoorunit van ca. 174m2 begane grond, aan de zijde van 's Gravelandseweg/ Centrum, met zicht op het water.

In dit bijzondere pand van voorheen de woningstichting, zijn sinds enkele jaren enkele diensten van (semi-)overheid op het gebied van gezin, jeugdzorg en gezondheid gevestigd.
Maar uiteraard is deze unit niet alleen voor hieraan aanverwante bestemmingen geschikt. Gezien de ligging nabij het centrum, station en uitvalswegen zijn meerdere doelgroepen denkbaar.

Het afwerkingsniveau is hoog: voorzien van systeemplafonds, verwarming en airco. De unit heeft een eigen pantry en een gemeenschappelijke toilettengroep op de begane grond. De ronde gevel met enorme raampartij maakt niet alleen de uitstraling erg opvallend, hierdoor is er ook sprake van veel daglicht en een prettige werkomgeving.
Gezamenlijke entree op de begane grond, met trappenhuis en liften.

De Branderspoort en omgeving kenmerkt zich door de nieuwbouw die de afgelopen jaren is uitgevoerd in zowel woningen als bedrijfsmatig onroerend goed. De komende jaren zal dit een vervolg krijgen door de ontwikkeling van het Dirkzwager terrein en het nabijgelegen Brandweer complex. Rondom de wijk zijn bus, tram, metro en ook het NS-station binnen enkele minuten bereikbaar.

Huurprijs Bedraagt: 1.750,- per maand exclusief BTW.


Servicekosten: € 30,- per m2 per jaar.

Bijzonderheden huurovereenkomst:

Huurprijsaanpassing :
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI).

Huurtermijn :
Vijf jaar met een optieperiode van vijf jaar.
Andere termijnen in overleg bespreekbaar.

Bijkomende kosten:
Nader te bepalen

Zekerheidsstelling :
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW (indien van toepassing).

Betalingswijze:
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal. (andere betalingstermijn uitsluitend na overleg)

Datum van oplevering:
In overleg.

Staat van oplevering:
Casco volgens algemene bepalingen huurovereenkomst, tenzij anders overeengekomen.

Huurovereenkomst :
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.