Joost Banckertsplaats 1-16

Omschrijving project

Looije Properties heeft zestien woningen aan haar portefeuille toegevoegd, gelegen aan het Schouwburgplein een unieke locatie in het bruisende hart van Rotterdam.

In een ondernemende stad waar de architectuur samengaat met de energie van het moderne leven, heeft Looije Properties zestien woningen aangekocht voor haar portefeuille. De woningen zijn gelegen aan de Joost Banckertsplaats 1-16 en kijken uit over het levendige Schouwburgplein, zijn nabij de Lijnbaan en op loopafstand van het Centraal Station. 

De woningen maken deel uit van het historische Lijnbaan-Ensemble, ontworpen door de architect Krijgsman en is erkend als Rijksmonument sinds 2014. Het wooncomplex dateert uit 1956 en behoudt nog steeds dezelfde kenmerkende uitstaling als destijds. De verkoop werd begeleid door Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs namens verkoper. Het notariële transport werd geleid door Notariskantoor Bussink. De aankoop van deze woningen werd begeleid door Ally Property, een bedrijf dat gespecialiseerd is in vastgoedbeheer en verhuur. Ally Property zal het commerciële beheer op zich nemen voor de zestien woningen.

Joost Banckertsplaats 1-16

Omschrijving project

EEN GREEP uit oNS PORtFOLIO

Bekijk ze op de kaart

“Een belegger met oog voor de keten, van ontwikkeling tot en met woningverbetering.”