De Pannekoekstraat

Omschrijving project

Looije Properties heeft per 17 maart 2023 een nieuw complex toegevoegd aan haar portefeuille. Het gaat om een complex midden in het hart van Rotterdam, aan de Pannekoekstraat.

Ally Property trad op namens Looije Properties en zal namens koper het beheer uit gaan voeren over dit complex, dat beschikt over dertien tweelaagse woningen met een zonnig dakterras aan de achterzijde én over dertien winkels met een ruime en bruikbare kelder. Het pand ligt aan de Pannekoekstraat 29-53 te Rotterdam. In totaal gaat om circa 2.500 vierkante meter.

Bekende winkelstraat

‘De Pannekoekstraat is een van Rotterdams bekendste en hipste winkelstraten,’ zegt Lisa Henderson, Asset Manager BOG bij Ally Property. ‘De Pannekoekstraat is een zijstraat van de Meent en ligt op steenworp afstand van onder andere de Centrale Bibliotheek Rotterdam met daarnaast De Kubuswoningen & Het Potlood, de Markthal, de Laurenskerk en het stadhuis aan de Coolsingel. Dat maakt dit een fantastische plek, waarover wij met veel plezier het beheer gaan voeren.’

Martijn de Bruijn van Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars trad bij deze off market beleggingstransactie op namens verkoper. ‘De Pannekoekstraat is een populaire locatie in Rotterdam, diverse Rotterdamse partijen hebben dan ook concrete interesse getoond in deze belegging’.

Interesse?

Wil je op de hoogte gehouden worden als een van de winkels of woningen beschikbaar komt? Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Bedrijfsmatig Onroerend Goed van Ally Property, via 010 – 3132790 (optie 3) of bog@ally.nl.

De Pannekoekstraat

Omschrijving project

EEN GREEP uit oNS PORtFOLIO

Bekijk ze op de kaart

“Een belegger met oog voor de keten, van ontwikkeling tot en met woningverbetering.”